Видалення даних

Ти можеш будь-коли видалити свій акаунт Plyn разом із пов'язаними даними. Нижче — як це зробити прямо в застосунку або через звернення до нас.

Видалення в застосунку

Найшвидший спосіб — прямо в Plyn:

  1. Відкрий Plyn і перейди в розділ Профіль.
  2. Зайди в Налаштування.
  3. Відкрий розділ Акаунт.
  4. Обери «Видалити обліковий запис» і підтверди дію.

Якщо немає доступу до застосунку

Якщо ти не можеш увійти або вже видалив(ла) застосунок, напиши нам на privacy@plyn.care з електронної адреси, прив'язаної до акаунта, і вкажи тему «Видалення акаунта». Ми можемо попросити підтвердити особу — це потрібно, щоб захистити твої дані від доступу сторонніх.

Які дані видаляються

Після підтвердження ми видаляємо або знеособлюємо:

  • дані профілю (ім'я, email, ідентифікатори акаунта);
  • записи настрою, нотатки та інші створені тобою матеріали;
  • історію практик і прогрес;
  • налаштування та вподобання.

Що може зберігатися

Деякі дані ми зобов'язані зберігати певний час за вимогами закону — наприклад, записи про транзакції (ідентифікатор, дата, сума та статус оплати) для бухгалтерського й податкового обліку. Такі дані зберігаються лише в обсязі та на строк, що їх вимагає законодавство, і не використовуються для інших цілей. Докладніше — у Політиці конфіденційності.

Скільки це займає

Ми обробляємо запити на видалення якнайшвидше. Видалення або знеособлення даних відбувається впродовж 30 днів, окрім тих даних, які ми зобов'язані зберігати за законом.